Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تخم گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی، برداشت گل محمدی در بجنورد، سیل در سمنان و سرخه و ... گزیده‌ای از تصاویر در تصویر امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، تخم گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی، برداشت گل محمدی در بجنورد، سیل در سمنان و سرخه و ... گزیده‌ای از تصاویر در تصویر امروز است که درادامه مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

• تخم گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی
هر ساله ‎ تخمگذاری لاک پشت‌های دریایی در کیش از اواخر اسفند آغاز می‌شود و تا اواسط خرداد ادامه دارد. امسال نیز اولین تخم گذاری ۲۷ اسفند بود و تا کنون تعداد لانه‌های سایت حفاظت شده لاک پشت‌های کیش به ۳۵ لانه رسیده است. گزارش از ۵ گونه لاکپشت دریایی خلیج فارس و دریای عمان، تنها گونه پوزه عقابی در جزیره کیش تخمگذاری می‌کند. لاکپشت پوزه عقابی جزء گونه‌های در خطر انقراض می‌باشد و محیط بانان به صورت ۲۴ ساعته از لانه‌های آن‌ها حفاظت می‌کنند./تسنیم

 

برداشت گل محمدی در بجنورد

برداشت گل محمدی و گلاب گیری از «دهکده گل» در روستای خداقلی شهرستان بجنورد از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد. در استان خراسان شمالی ۳۵۰ هکتار باغ گل محمدی وجود دارد. / تسنیم

• سیل در سمنان و سرخه
سیل در سمنان و سرخه بارش‌های شدید جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸، سبب جاری شدن سیل در شهرستان‌های سمنان و سرخه شد. سیلاب به بخش‌هایی از تأسیسات زیربنایی و زمین‌های کشاورزی این دو شهرستان خسارت زد و سبب کندی تردد خودرو‌ها شد. / فارس

 

• روستا‌های اطراف دریاچه زریبار مکانی امن برای زاد آوری لک لک‌های مهاجر

چندسال است که لک لک‌های مهاجر با استقبال مردم روستا‌های نی، کانی سانان و ده ره تفی همراه بوده است؛ و در ابتدای ورودشان به این منطقه تنها یک جفت لک لک در بالای یکی از تیرک برق‌های لانه کرده که مردم برای جلوگیری از برق گرفتگی لانه‌ای دست ساز برای لک لک‌ها بر بالای تیرک آهنی ساختند که این کار اتفاق بسیار خوبی برای دوستداران محیط زیست رقم زد و امروزه نزدیک به ۹۰۰ جفت لک لک در این روستا‌ها در فصل حضورشان بدون هیچ گونه تهدید زادآوری کرده و سال به سال بر تعدادشان افزوده می‌شود. / ایرنا

• برداشت توت فرنگی درکردستان

سالانه قریب به ۴۵ هزار تن توت فرنگی در کردستان روانه بازار می‌شود که ۷۵ درصد تولید توت‌فرنگی کل کشور را شامل می‌شود. مساحت یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی استان به کشت آبی و دیم اختصاص یافته است، استان کردستان به دلیل شرایط خاص اقلیمی و بارندگی مناسب، یکی از مستعدترین استان‌های کشور است. تعداد تولیدکنندگان توت‌فرنگی استان را ۱۳ هزار خانوار اعلام کرده اند. /ایلنا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تصویر روز لاک پشت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد

مدیر جهاد کشاورزی گناباد از برداشت گل محمدی از سطح ۵۰ هکتار باغات این شهرستان از ایام پایانی فروردین تا اواخر اردیبهشت خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود. - اخبار استانها -

اسماعیل قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از گناباد بیان کرد: با آغاز فصل برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 140 تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر 50 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که از این مقدار اراضی زیر کشت، 48 هکتار بارور و 2 هکتار به صورت نهال است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد افزود: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب‌گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار 3 هزار کیلوگرم است.

قربانی اضافه کرد: 90 درصد محصول برداشت شده در صنعت گلابگیری و باقیمانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از 25 فروردین شروع و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد،گفت: یکی از ویژگی‌های مهم و استثنایی این شهرستان و از جمله بخش کاخک که در منطقه بی‌نظیر است، تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی است که این ویژگی مهم افزون بر تاثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد نیز در این باره گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه توسعه باغات گل محمدی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

علی موذنی با اشاره به اینکه در حال حاضر 60 بهره‌بردار در شهرستان به کشت وکار گل محمدی مشغولند، افزود: اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از سیاست‌های موردنظر در مواجهه با شرایط کم آبی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و در همین راستا، کشت گیاهان کم‌ آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری از جمله ضرورت‌های فعلی در کشاورزی شهرستان است.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با تأکید بر توسعه کشت گل‌ محمدی در اراضی این شهرستان، گفت: گل محمدی یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق این شهرستان را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در شهرستان مقرون به صرفه نیست.

موذنی با اشاره به افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته افزود:گل محمدی برداشت شده از سطح باغات این شهرستان توسط 12 کارگاه سنتی فرآوری می‌شود و در طول دوره برداشت به طور متوسط هزار نفر روزکار مشغول به کار هستند.

رئیس تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با اشاره به حمایت جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی کم آب بر و مفید، بیان کرد: رویکرد این مدیریت برای افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی در کاشان
  • (تصاویر) برداشت گل محمدی در کاشان
  • برداشت گل محمدی در البرز
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و سرخه
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • عکس/ برداشت گل محمدی در البرز
  • جشن شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در شهرستان سربیشه